SALLY Dansgezelschap Maastricht (Stichting SALLY Dansgezelschap Maastricht) heeft als doel het innoveren, ontwikkelen en aanbieden van dans voor een jong publiek. Met de zeggingskracht van het lichaam de liefde van dit jonge publiek voor de podiumkunsten aanwakkeren en de ontwikkeling van het jonge mens in het algemeen te stimuleren.

De tweehoofdige directie van SALLY bestaat uit Stefan Ernst (artistieke leiding) en Ronald Wintjens (algemene leiding). Beiden dragen gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor het vaststellen van de missie en visie van het gezelschap, het functioneren van de organisatie en het ontwikkelen en uitvoeren van het beleid. Ook vertegenwoordigen beiden de instelling naar buiten toe. De toezichthoudende functie ligt bij de raad van toezicht. De raad van toezicht heeft tevens een stimulerende en adviserende functie ten aanzien van het bestuur.

De raad van toezicht van SALLY bestaat uit:
Mare de Groot (Interim voorzitter)
Antoine van Lune (Lid)
Danielle Arends (Lid)
Teun van Roosmalen (Lid)

De leden van de raad van toezicht ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden. Beloningsbeleid directie en personeel is conform de Cao Toneel en Dans.

Download hier het standaardformulier publicatieplicht ANBI en de Jaarverantwoording 2023.

Gegevens

SALLY Dansgezelschap Maastricht
Lage Kanaaldijk 112-D4
6212NA Maastricht

☏ 06 – 29 94 23 50
E: info@sallydm.nl

RSIN (ANBI): 815406423
KvK-nummer: 17188151
BTW-nummer: NL815406423B01