SALLY TV

SALLY TV is de online huiskamer van SALLY. Treed binnen in de wereld van SALLY, vol dans, beweging en ontspanning, maar ook met een oog voor belangrijke maatschappelijke thema’s. Op SALLY TV vind je een overzicht van dans tutorials en challenges, online registraties van voorstellingen en filmpjes waarin je ontdekt hoe jij de wereld, net als SALLY, een beetje beter kan maken.

BEGIN DE DAG MET EEN SALLY

Voor maandag t/m vrijdag hebben we elke dag een dans voor jou. Zet je stoel aan de kant en de muziek hard… here we go!

Begin je samen met SALLY de dag met een dansje? Dan begint je dag zonder twijfel goed! Deze week zal SALLY iedere dag een andere dans laten zien die jij mee kunt doen.

Deze maandagmorgen zal Thirza samen met je dansen. Thirza danst al een tijdje bij SALLY. Ze start meteen met de dans zodat je mee kunt dansen. Probeer het eens! Of je nu thuis online school volgt of je moet je werkdag beginnen, sta op en dans met ons mee!

Vandaag zal Luis met je dansen. Luis zal meteen beginnen met dansen. De bewegingen komen een aantal keer terug. Probeer gewoon lekker mee te dansen!

Of je nu thuis online school volgt of je moet je werkdag beginnen, sta op en dans met ons mee!

Vandaag is Benedetta aan de beurt! Je kunt weer meteen meedansen met Benedetta. Maar let op: Tijdens de ‘freestyle’ moet je je eigen dansmoves laten zien! Welke moves heb jij deze woensdagochtend in petto?

Of je nu thuis online school volgt of je moet je werkdag beginnen, sta op en dans met ons mee!

Het is alweer donderdag. Deze morgen zal Sellam samen met je dansen! De bewegingen die Sellam herhalen zich een aantal keer. Dans dus gewoon lekker mee vanaf het begin! Of je nu thuis online school volgt of je moet je werkdag beginnen, sta op en dans met ons mee!

Het is alweer de laatste dag van ‘Begin de dag met een SALLY’. Begin je ook vandaag samen met SALLY de dag met een dansje? Dans je vandaag met Giorgio mee? Ga snel klaarstaan, doe de bewegingen na en dans lekker mee! Of je nu thuis online school volgt of je moet je werkdag beginnen, sta op en dans met ons mee!

Podiumkids Thuis

Vreemde Eend (4+) en Dekbed (4+) zijn te zien op het nieuwe online platform Podiumkids Thuis. Het platform is een initiatief van Podiumkids, een collectief van 24 gezelschappen die theater-, muziek- en dansvoorstellingen maken voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar.

Ga hier naar ‘Dekbed’ op Podiumkids Thuis

Dekbed (4+)
Een kleine poëtische vertelling over wat er gebeurt als je je ogen sluit.

Stel je voor….
Adem uit en ik laat me achterover vallen, mijn kussen vangt me op.
Het licht gaat uit en mijn ogen vallen dicht.
Truste… Ik ben er klaar voor!

Ga hier naar ‘Vreemde Eend’ op Podiumkids Thuis

Vreemde Eend (4+)
Een actueel verhaal verpakt in een speelse mix van dans en spel,

Alles is netjes, rustig en onder controle in de straat van Buuf en Buur. Totdat er een nieuweling naast hen komt wonen. Met de komst van deze vreemde eend wordt de straat op zijn kop gezet. Staan Buuf en Buur open voor deze nieuweling? Is er wel plek op het picknickkleed voor een derde persoon? En wie is hier nu eigenlijk de vreemde eend?