Jennifer Romen

Jennifer is op 12-jarige leeftijd begonnen met dansen. Geïnspireerd door Michael Jackson begon ze zijn bewegingsstijl te imiteren in haar slaapkamer. Al snel besefte ze dat ze meer wou bereiken met dans. Ze begon met deelnames aan hip hop wedstrijden en is snel gegroeid tot een begrip in de hip hop scene. Zo werd ze 3-voudig Europeeskampioen, 3-voudig Wereldkampioen en won ze de World Dance Sport Games in Taiwan als solist.

In 2015 heeft Jennifer Oxygen opgericht. Oxygen is een crew die bekend staat om zijn creatieve choreografieën en illusie effecten. De afgelopen jaren heeft Oxygen o.l.v. Jennifer veel nationale en internationale competities gewonnen met hoogtepunten zoals de winst van het tv programma ‘Dance as One’, een golden buzzer in de Franse variant van ‘Got Talent’ en goud tijdens de World Of Dance Championships in Los Angeles. Sinds 2017 runt Jennifer een dansschool gespecialiseerd in Urban dansstijlen, genaamd U.S.D.A. – Urban School of Dance Arts in Maastricht. De afgelopen periode is ze werkzaam geweest als choreograaf voor tv programma’s zoals DanceSing en DanceDanceDance. Momenteel is ze zich aan het ontwikkelen als choreograaf zowel in het commerciële werkveld als in de theater scene.

Jennifer heeft zich gespecialiseerd in het gebruik van isolaties. Creativiteit en innovatie zijn leidende factoren in een creatie proces. Haar choreografieën zijn herkenbaar door de visuele en illusie effecten die gecreëerd worden. In het Danslab van SALLY en VIA ZUID krijgt Jennifer de kans haar eigen danstaal verder te onderzoeken en ontwikkelen.

Danslab