SKYLINE (14+/volwassenen)

Een indringende theatrale dansvoorstelling over hoop, liefde en vriendschap.

Stel je voor…
Je blik gericht op de horizon.
Achter je liggen de contouren van het bekende.
Voor je ligt een nieuwe wereld.

In Skyline kruisen de paden van vijf jonge mensen elkaar op een zoektocht naar zichzelf. Ze delen hun reis en worden medereizigers in elkaars leven. De voorstelling toont een momentopname in hun ontmoeting op een plek die omgeven is door muren. Een plek die hen vastzet, die een barrière vormt en hen weghoudt van de droom die zich aan de horizon bevindt. Hun verbeeldingskracht zorgt ervoor dat ze loskomen van hun omgeving.

Met Skyline presenteert SALLY een eigenzinnige wereld waarin virtuoze dans, muzikaliteit en vormgeving gelijkwaardig samensmelten tot één beleving. In deze indringende theatrale dansvoorstelling neemt een jonge generatie dansers het kompas in eigen handen. Samen zoeken zij het avontuur. Vol verlangen naar liefde, lef, vriendschap en een nieuwe wereld. Met hun blik gericht op de Skyline, de toekomst en de hoop die dat met zich meebrengt.

Naast nieuw werk van Stefan Ernst verbindt SALLY in Skyline choreografisch werk van de internationale gastchoreografen Itzik Galili, Roy Assaf en Martin Harriaque.

Choreografie: Stefan Ernst
Choreografisch werk: Itzik Galili, Roy Assaf
Decor: Janco van Barneveld
Decor schildering: Colin van der Sluijs
Kostuums: Mieke Kockelkorn
Advies: Inèz Derksen

Agenda

Momenteel geen voorstellingen gepland.

ARCHIEF

Er is nog geen archief voor deze voorstelling.