bis! bis! bis!

Het Laagland, SALLY Dansgezelschap Maastricht en philharmonie zuidnederland slaan handen ineen voor cultuureducatie in Limburg

Onder de noemer ‘bis! bis! bis!’ bieden theatergezelschap Het Laagland, SALLY en philharmonie zuidnederland hun educatieve cultuuraanbod voor het primair onderwijs in Limburg voor het derde cultuurjaar op rij gezamenlijk aan. Door de krachten te bundelen willen de drie gezelschappen het onderwijs nog beter bedienen en hun impact in Limburg verder vergroten.
Het gezamenlijke educatieaanbod 2024-2025 bestaat uit maar liefst vijf educatieve voorstellingen en projecten voor kinderen van groep 1 t/m groep 8.

bis, tussenwerpsel [bies] kreet waarmee het publiek bij een voorstelling of concert om een toegift vraagt

bis! bis! bis!

Bis! bis! bis! staat natuurlijk voor ‘we willen meer’ en is een knipoog naar de afkorting van Basis Infrastructuur waaraan SALLYHet Laagland en philharmonie zuidnederland verbonden zijn. Het Laagland maakt theater, SALLY staat voor dans en philharmonie zuidnederland speelt klassieke muziek. Alle drie ontwikkelen wij, vaak in samenwerking met het onderwijs, educatief lesmateriaal. Nu bundelen wij onze krachten om zodoende het onderwijs nog beter te bedienen en de impact in Limburg verder te vergroten.

Wil je meer weten over ons gezamenlijke aanbod? Bekijk dan onze gezamenlijke educatiebrochure online. Wil je het complete bis! bis! bis! pakketje per post ontvangen? Stuur dan een mail met je adresgegevens naar info@bisbisbislimburg.nl