Sneak Peek met SALLY

Een theatrale blinddate met dans in de spotlights.

In samenwerking met productiehuis VIA ZUID en SALLY Dansgezelschap Maastricht presenteert Parkstad Limburg Theater op woensdag 17 januari de eerste Sneak Peek van het nieuwe jaar.
Met deze nieuwe samenwerking tussen Parkstad Limburg Theaters en VIA ZUID maakt het publiek met korte en krachtige verrassingen kennis met aanstormend professioneel talent en krijgen jonge makers een nieuw podium aangeboden.

Choreografische Residenties
Tijdens deze Sneak Peek presenteert SALLY werk uit de Choreografische Residenties van twee talentvolle jonge choreografen: Martin Harriague (FR) en Patrizio Bucci (IT). Harriaque creëerde een muziekcompositie van woorden uitgesproken door president Trump. De woorden worden door zijn uniek bewegingsmateriaal flink kracht bijgezet waardoor de grimmige ondertoon een intense indruk achterlaat en linken legt met het verleden en heden van Europees rechts-extremisme. Bucci laat dansers in Alone Together elkaar opzoeken en proberen te begrijpen. In deze dialoog ontdekken ze verbinding en liefde omarmd door een eenzame symfonie.

Niet alleen kijken, ook meepraten. Dat is het idee van de Sneak Peeks. Onder leiding van algemeen directeur Ronald Wintjens gaan de makers actief in gesprek met het publiek. Dat levert mooie momenten op. En het allerbelangrijkste: de feedback wordt meegenomen in de verdere ontwikkeling van de voorstellingen. Dat belooft wat!

Alvast een beetje opwarmen? Bekijk hier de korte impressie van vorige keer. De Sneak Peek begint om 20:00 uur. Kaarten kosten maar €5,- en zijn aan de deur te koop of te reserveren via: www.plt.nl/programma/sneak-peek-theatrale-blind-date/17-01-2018-20-00

Volg dit beloftevolle jonge talent vanaf het prille begin!  Zien we je daar?

Parkstad Limburg Theaters  | VIA ZUID talentmakelaar | SALLY Dansgezelschap Maastricht