SALLY TERUG IN HET THEATER

Het nieuwe seizoen gaat van start en ook SALLY gaat weer het theater in! We trappen af met de voorstelling ‘Vreemde Eend (4+)’, een samenwerking met theatergezelschap Het Laagland.

De voorstelling was in het najaar van 2019 al te zien door heel Nederland en België en keert terug voor een succesverlenging. De Theaterkrant schreef: “Behalve een mogelijke aanleiding voor een goed gesprek met je kind, is Vreemde Eend ook gewoon een plezier om naar te kijken.”

Vreemde Eend is een actueel verhaal met een speelse mix van spetterende dans, zang en spel. Alles is netjes en onder controle in de straat van Buuf en Buur. Totdat er een nieuweling naast hen komt wonen. Met de komst van deze vreemde eend wordt de straat op zijn kop gezet. Staan Buuf en Buur open voor deze nieuweling? En wie is hier nu eigenlijk de vreemde eend?

De familievoorstelling (4 – 104 jaar) is 27 september voor het eerst weer te zien in Theaters Tilburg, en is daarna nog tot en met eind november te zien door heel Nederland. Vreemde Eend wordt gespeeld door Patrizio Bucci, Luis Ricardo Pedraza Cedrón en Aafke Buringh, onder regie en choreografie van Stefan Ernst en Inez Derksen.

Kijk voor de meest actuele speeldata en tijden in de agenda hier op onze website.