SALLY gaat in lockdown

SALLY gaat net als heel Nederland in lockdown. Zo vlak voor de feestdagen is dat een bittere pil, ook voor de culturele sector waar artiesten, gezelschappen en instellingen zoals theaters al een hele tijd tussen hoop en vrees leven. Vanwege de nieuwe maatregelen hebben wij een moeilijk besluit moeten nemen.

Met pijn in ons hart is er besloten alle (school)voorstellingen en activiteiten van SALLY te annuleren tot 1 maart 2022. Een ongelofelijk moeilijk besluit, maar met het oog op ieders gezondheid, de enige juiste keuze.

SALLY dichtbij, juist nu!
Om SALLY toch een beetje dichtbij te hebben is er voor iedereen een speciaal cadeau: de live-registratie van HeartBeat, om samen met de familie van te genieten! Een bijzonder muzikale dansvoorstelling die we in samenwerking met onze culturele partner philharmonie zuidnederland hebben ontwikkeld. Al meer dan 15.000 mensen zagen hem en werden verwonderd… jij ook? Bekijk snel de video hier!

We weten niet wat het nieuwe jaar ons gaat brengen, we hebben geen glazen bol, maar we weten een ding wel héél zeker. We komen terug om jou, ons publiek, met onze dansvoorstellingen en activiteiten weer te omarmen. Sneller dan je denkt kan je ons weer zien en ervaren. SALLY blijft tot die tijd ook dichtbij… blijf ons volgen op de socials voor je dagelijkse portie dans en SALLY plezier.

Veel liefs en een heel goed en gezond 2022 gewenst!
Team SALLY.