SALLY Dansgezelschap Maastricht nodigt je uit voor een nieuw theaterconcept in de Bovenzaal van Theater aan het Vrijthof. )

In De SALLY Sessies wordt steeds nieuw werk gedeeld. Dat kan een voorstelling die compleet af is zijn maar ook een work in progress. Daarna gaan we het gesprek aan. SALLY is benieuwd naar wat toeschouwers ervan vinden en nieuwsgierig naar wat ons publiek beweegt. Dát willen we tijdens De SALLY Sessies op zolder in Theater a/h Vrijthof ontdekken. Samen met jou!

Deze eerste SALLY sessie staat in het teken van ‘In je smoel – ECHTNEP’, een voorstelling van SALLY en Het Laagland die normaal voor het voortgezet onderwijs wordt gespeeld. Exclusief voor deze avond vertonen we deze voorstelling.

Met ‘In je smoel – ECHTNEP’ wanen leerlingen zich vanuit hun schoolbank in een wereld waarin niets is wat het lijkt. Ze worden om de tuin geleid tijdens een performance waarin feiten en fabels nauwelijks van elkaar te onderscheiden zijn.

De SALLY Sessies zijn vrij toegankelijk maar reserveren van een plek is wel verplicht! Reserveer via de website van Theater aan het Vrijthof jouw ticket voor de eerste SALLY Sessie die op 2 november 2022 plaats zal vinden!

Reserveer hier!