Meld je aan als jurylid van de nieuwe Jeugddansprijs

Het jeugddansveld en de jeugddans is levendiger, groter en relevanter dan ooit. Tijdens de aankomende, 25e, editie van de Nederlandse Dansdagen in 2022 zal voor het eerst de nieuwe jeugddansprijs uitgereikt worden. Deze prijs is op initiatief van het gehele jeugddansveld in het leven geroepen. Met deze prijs wordt eindelijk gehoor gegeven aan een jarenlange wens voor erkenning aan het groeiende belang, de kwaliteit en de innovativiteit van de jeugddans in Nederland, zoals dit wel gemeengoed is binnen het volwassen circuit.  

Er worden twee prestatieprijzen uitgereikt: een voor meest indrukwekkende productie en een voor meest indrukwekkende prestatie. De prijs heeft betrekking op voorstellingen met een doelpubliek van 2 tot 18 jaar. De nominaties zullen worden bekend gemaakt in aanloop naar de 25 editie van de Nederlandse Dansdagen in oktober 2022.

Word jij een van de 7 juryleden van de Jeugddansprijs?
Ben jij een professional en heb je een grote affiniteit met en kunde van de podiumkunsten, bij voorkeur van de jeugd en/of jeugddans? Steun jij het belang van de jeugddans in Nederland en ben je bereid om een groot aantal voorstellingen te bekijken en daarover te rapporteren? Dan zoekt de Nederlandse Dansdagen jou!
Meld je vóór 2 december aan via nederlandsedansdagen.nl !