Another Kind of Blue X SALLY

Ben jij klaar voor spannende ontmoeting tussen mens en computeranimatie?

SALLY Dansgezelschap Maastricht  én David Middendorp, finalist van America’s Got Talent, slaan de handen ineen voor een totaal nieuwe dimensie in de dans. Dans en technologie als een spannende relatie.

De nu nog onbekende uitkomst van de samenwerking in onze studio is een nieuwe 8 + voorstelling die in 2024 en 2025 op tournee zal gaan. En we hebben jou nodig om deze voorstelling mee te maken. Deze voorstelling zal worden gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar en hun familie natuurlijk. Wereldwijd trekt David Middendorp met zijn dansgezelschap Another kind of Blue de aandacht met choreografieën vol ingenieuze technologie, zoals drones, lichaamssensoren, filmprojectie, animatie, video en live camerawerk. Another Kind of Blue is bekend door spraakmakende voorstellingen zoals Blue Journey, HandsOn en Airman op nationale en internationale festivals, World Expo’s, en TV programma’s.

In Maastricht transformeren we onze dansstudio in een heus dans/technologisch lab waarbij dansers met en door animatie komen tot een magische samensmelting. Zet jij de animatie in beweging of de animatie jou?  Jij ervaart de impact die de technologie in verschillende verschijningsvormen heeft en voelt de spanning tussen technologie als hulp maar ook als beïnvloeder ons dagelijkse leven. Door de synergie van publiek, dansers en de technologie met animaties, video en geluid “bouwen” we onze nieuwe jeugdvoorstelling.

Dus…..wil jij onze nieuwe voorstelling meemaken? In ons Danslab dansen, knutselen, experimenteren en nieuwe avonturen beleven met dans en animatie? Reserveer dan een gratis ticket hieronder!