Audrey Apers

Audrey Apers (BE, 1991) studeerde in 2013 af aan de opleiding Moderne Theaterdans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en danste o.a. bij SALLY Dansgezelschap Maastricht en dansgezelschap LeineRoebana. Ze is nog maar net met choreograferen begonnen, maar maakt nu al indruk met haar fascinerende danstaal. In 2017 was ze een van de makers van het talentontwikkelingsprogramma Talent Lab van Toneelgroep Maastricht en VIA ZUID.

Audrey is een van de choreografen van Sally’s Danslab 2019. Als danseres was Audrey bij SALLY te zien in de voorstellingen Bull’s Eye en Zhar-ptitsa, de Vuurvogel.

Meer info over Audrey en haar werk vind je op haar website www.audreyapers.be

Danslab

Labour of Love (2019) Met haar nieuw werk ‘Labour of Love’ zet Apers muziek en dans in voor een streven voorbij hiërarchische verhoudingen. In een live dialoog tussen Apers en haar muzikale counterpart moet de strijd om territorium wijken voor het werken aan een gemeenschappelijke grond.

REMOTE (2018)
Een choreografie waarin techniek, muziek én dans samenkomen. De choreografie is gebaseerd op het boek ‘De Macht’ van Naomi Alderman, waarin vrouwen over de hele wereld plotseling de gave bezitten om met hun handen elektrische impulsen uit te zenden.

Day Dream Space (2018)
Day Dream Space is een installatie performance van Audrey en (installatie)ontwerper Tim Scheffer. Day Dream Space is ontwikkeld vanuit een nieuwsgierigheid naar de vertaalbaarheid van dagdromen in beeld, beweging en ruimte.