Podiumkids

Podiumkids is een collectief van gezelschappen die theater-, muziek- of dansvoorstellingen maken voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Deze prachtige voorstellingen brengen we graag onder de aandacht bij een breed publiek. Dan doen we op de website www.podiumkids.nl en met de Podiumkids Prijs.

Op podiumkids.nl kan je grasduinen tussen alle voorstellingen die we maken. Je kan zoeken op een plaats, een datum of een bepaalde leeftijd, zodat je precies dé voorstelling kan vinden die je zoekt!

Daarnaast organiseren wij de Podiumkids Prijs. Dat is een prijs van kinderen voor hun favoriete voorstelling van het jaar. Van september tot en met mei mag je op www.podiumkids.nl/publieksprijs laten weten wat je van een bepaalde voorstelling vond. Je beoordeelt de voorstelling op meerdere punten. De vijf voorstellingen die gemiddeld de hoogste score halen, worden genomineerd voor de Podiumkids Prijs. De speciale Podiumkids Kinderjury kiest vervolgens de winnaar! De Podiumkids Prijs wordt mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse Associatie van Podiumkunsten.

Agenda Podiumkids
Kijk gauw op www.podiumkids.nl om te zien welke voorstelling bij jou in de buurt speelt en boek direct je kaarten!

De jeugdgezelschappen die aan Podiumkids deelnemen zijn: De Toneelmakerij, Het Nationale Theater & NTjong, Maas theater en dans, Het Filiaal theatermakers, Het Houten Huis, Kwatta, Gnaffel, Theater Sonnevanck, Het Laagland, BonteHond, Theater Artemis, Hoge Fronten, Beumer en Drost, Schippers&VanGucht, STIP theaterproducties, De Dansers, Danstheater Aya, DOX, De Stilte, Introdans, Oorkaan, Holland Opera, SALLY Dansgezelschap Maastricht, Pieter Tiddens Familietheater, Plan-D en Duda Paiva Company.