Dance ID

Dance ID staat voor ‘Dance idea’: als je geen idee hebt van wat je nou van dans moet vinden. Maar…; Dance ID staat ook voor het vinden van je eigen ‘dans identiteit’. Deze nieuwe voorstelling van SALLY brengt spannende en vurige dans. Intens en dicht op de huid van het publiek.

Dance ID laat jongeren op een actieve manier en met al hun zintuigen dans ervaren. De jongeren worden meegenomen naar een wereld van dans, kijken, denken en doen. Ze worden uitgedaagd om betekenis te geven aan abstractie, kritisch te kijken en denken, en vol zelfvertrouwen andere meningen te respecteren. De dansers van SALLY en de workshopdocent helpen het jonge publiek op weg bij deze totaal nieuwe ervaring, die hen leert om dans en elkaar op een andere manier te beleven. Tegelijk gaan zij op zoek naar hun eigen dansidentiteit. Deze interactieve voorstelling opent zo inzichten die anders verborgen zouden blijven.

SALLY biedt Dance ID in verschillende versies aan, afgestemd op de onder-, midden- en bovenbouw van het voortgezet onderwijs. Het programma past binnen een lesuur en vindt plaats op een interactieve dansvloer op school.

Speelperiode september-november 2019, maart-mei 2020, februari-juni 2021
Locatie gymzaal / locatie naar keuze