SALLY TV is het online dansdomein van SALLY. SALLY TV is voor de echte SALLY- en dansfans. Hier krijg je een kijkje ‘in de keuken’. Bekijk een echte voorstelling van SALLY of kijk leuke andere video’s die bijvoorbeeld laten zien wat er allemaal backstage gebeurt.

Bekijk SALLY ook op Vimeo en Youtube

SALLY op Vimeo
SALLY op Youtube

Primeur op Podiumkids Thuis
De primeur van SALLY TV is de digitale registratie van Vreemde Eend (4+) en Dek (4+). Vreemde Eend en Dekbed zijn via onderstaande button te bekijken.

Podiumkids Thuis

Begin de dag met een SALLY
Voor maandag t/m vrijdag hebben we elke dag een dans voor jou. Zet je stoel aan de kant en de muziek hard… here we go!
Begin je samen met SALLY de dag met een dansje? Dan begint je dag zonder twijfel goed! Deze week zal SALLY iedere dag een andere dans laten zien die jij mee kunt doen.

2021-04-01T09:26:10+02:00

Maandag: Deze morgen zal Thirza samen met je dansen. Thirza danst al een tijdje bij SALLY. Ze start meteen met de dans zodat je mee kunt dansen. Probeer het eens! Of je nu thuis online school volgt of je moet je werkdag beginnen, sta op en dans met ons mee!

2021-03-03T12:02:13+01:00

Dinsdag: Vandaag zal Luis met je dansen. Luis zal meteen beginnen met dansen. De bewegingen komen een aantal keer terug. Probeer gewoon lekker mee te dansen! Of je nu thuis online school volgt of je moet je werkdag beginnen, sta op en dans met ons mee!

2021-03-03T11:57:54+01:00

Woensdag: Vandaag is Benedetta aan de beurt! Je kunt weer meteen meedansen met Benedetta. Maar let op: Tijdens de ‘freestyle’ moet je je eigen dansmoves laten zien! Welke moves heb jij deze woensdagochtend in petto? Of je nu thuis online school volgt of je moet je werkdag beginnen, sta op en dans met ons mee!

2021-03-03T12:00:21+01:00

Donderdag is het alweer. Deze morgen zal Sellam samen met je dansen! De bewegingen die Sellam herhalen zich een aantal keer. Dans dus gewoon lekker mee vanaf het begin! Of je nu thuis online school volgt of je moet je werkdag beginnen, sta op en dans met ons mee!

2021-03-03T12:05:47+01:00

Vrijdag: Het is alweer de laatste dag van ‘Begin de dag met een SALLY’. Begin je ook vandaag samen met SALLY de dag met een dansje? Dans je vandaag met Giorgio mee? Ga snel klaarstaan, doe de bewegingen na en dans lekker mee! Of je nu thuis online school volgt of je moet je werkdag beginnen, sta op en dans met ons mee!

2021-03-03T12:30:13+01:00

Bekijk de voorstelling Dekbed op Podiumkids Thuis.

2021-03-03T12:34:50+01:00

Sneak Peek DANSLAB on tour #1

Podiumkids Thuis

Vreemde Eend (4+) en Dekbed (4+) is te zien op het nieuwe online platform van Podiumkids. Podiumkids Thuis is een initiatief van Podiumkids, een collectief van 24 gezelschappen die theater-, muziek- en dansvoorstellingen maken voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Podiumkids wil jeugdtheater onder de aandacht brengen bij zoveel mogelijk mensen.

Projectcoördinator Sonja Rinkel: “Met Podiumkids Thuis brengen we kwalitatief jeugdtheater nóg dichter bij mensen thuis en bereiken we juist in deze tijden meer mensen dan we in het theater zouden kunnen. Het feit dat zoveel jeugdgezelschappen bereid zijn hun aanbod te bundelen op één platform is uniek. We hopen ook nieuw publiek aan te spreken met dit digitale aanbod. Voor sommige mensen is de drempel naar het theater misschien nog hoog, maar als ze thuis kunnen ervaren dat hun kinderen genieten van een voorstelling, staan ze straks misschien wel open voor de live-ervaring.”

Op ‘Podiumkids Thuis’ is het aanbod van digitale registraties van diverse professionele jeugdgezelschappen gebundeld en kunnen familievoorstellingen vanaf verschillende leeftijden on demand thuis worden bekeken. De voorstellingen worden aangeboden voor een prijs van € 2,99 op Podiumkids.nl/thuis

Buuf & Buur
In Vreemde Eend komen we terecht in de straat van Buuf en Buur, waar alles netjes, rustig en onder controle is. Totdat er een nieuweling naast hen komt wonen. Met de komst van deze vreemde eend wordt de straat op zijn kop gezet. Maar de vraag is: wie is hier nu eigenlijk de vreemde eend?

De 50-minuten durende voorstelling is er voor iedereen van 4 tot 104 jaar en is geregisseerd en gechoreografeerd door Stefan Ernst en Inez Derksen. De cast van de voorstelling die te zien is op Podiumkids Thuis bestaat uit Patrizio Bucci, Aafke Buringh & Gijs Nollen.

Lekker onder de wol
SALLY presenteert met Dekbed een dromerige voorstelling vol prachtige beelden, waarin dans dynamisch, virtuoos en soms zelfs acrobatisch is. Een speelse en spannende voorstelling over een groots en universeels thema. Over slapen, dromen, angst voor het donker en de wereld tussen werkelijkheid en fantasie. Want, waar ga je eigenlijk naar toe als je droomt? Wat kun je doen als het donker je bang maakt? En wat gebeurt er als je niet meer wakker wordt? Blijf je dan voor altijd in je droom? Durf jij onder je bed te kijken?

Ook Dekbed is vanaf nu te zien via Podiumkids Thuis. De voorstelling duurt 45 minuten en is bedoeld voor de hele familie. De voorstelling is gechoreografeerd door Stefan Ernst. Dansers Patrizio Bucci en Luis Ricardo Pedraza Cedron dansen de sterren van de hemel.

Ga naar Podiumkids Thuis