NU2020-03-03T15:34:17+01:00

Instagram

Facebook

De komende 3 weken plaatsen we steeds een nieuw filmpje van Dansje Taal! Zo maak je kennis met deze geweldige methode. Omdat de Nederlandse versie afhankelijk is van de lopende crowdfunding op Voordekunst, delen we filmpjes van de bestaande methoden in het Frans, Engels en Duits.

Vandaag trappen we af met Dansje Taal Frans!
In dit filmpje zie je dat we de uitspraak van de woorden verbinden aan de kwaliteit van de dansbeweging waardoor ze ineens een stuk makkelijker worden om te onthouden. Daarnaast leer je een echte dansfrase (een stuk dans) en ben je dus lekker fysiek en muzikaal bezig.

De muziek is speciaal gemaakt voor Dansje Taal en ondersteunt zo precies datgene wat we willen stimuleren. Alle credits hiervoor gaan naar Wouter Gullikers! Via onze website kun je deze muziek afspelen vanuit de SALLY afspeellijst.
sallydansgezelschapmaastricht.nl/ikwilmeersally/

Dus zet de spullen aan de kant en doe lekker mee!

Wil jij onze crowdfund steunen zodat dit initiatief ook voor de Nederlandse taal ontwikkeld wordt, kijk dan snel op:
www.voordekunst.nl/projecten/9694-dansje-taal-helpt-bij-taalachterstand
...

View on Facebook

Twitter

Maak kennis met Dansje Taal! Omdat de Nederlandse versie afhankelijk is van de lopende crowdfunding @voordekunst delen we filmpjes van de bestaande methoden in het Frans, Engels en Duits. Voor de filmpjes en het steunen van onze crowdfund kijk je op:
https://www.voordekunst.nl/projecten/9694-dansje-taal-helpt-bij-taalachterstand-1?#doe-lekker-mee-met-dansje-taal-frans

Gisteren was SALLY's zakelijk leider Nicolle van Lith te gast in de uitzending van L1mburg Centraal @L1 om te praten over de impact van het coronavirus op de culturele sector. Je kijkt de uitzending hier terug: https://l1.nl/l1mburg-centraal-hoe-overleeft-de-cultuur-drie-maanden-duisternis-en-stilte-156073/

Deze week zou SALLY met @philzuid Heartbeat spelen. Gelukkig klopt ons danshart nog steeds, ook vanuit huis. Hoe zit het met jouw heartbeat? Doe mee, zet je filmpje op Instagram en tag sally_maastricht. Hiermee willen we iedereen in deze gekke tijd een 💚onder de riem te steken!

Load More...