NU2018-05-31T11:03:05+02:00

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Facebook

24 hours ago

SALLY Dansgezelschap Maastricht

Holland Dance Festival haalt vanaf 22 januari 2020 voor de zeventiende keer de beste (inter)nationale dansproducties naar Den Haag.
Een van deze producties is Mixed Doubles; Dansers met én zonder beperking vinden elkaar in vier bijzondere duetten, die samen een prachtige en diverse dansavond garanderen. Op uitnodiging van Holland Dance creëerde SALLY een van de duetten, te zien op do. 6 en za. 8 februari in Korzo.

In totaal zijn er zo’n vijftig voorstellingen van over de hele wereld te zien, die samen het universele karakter en de enorme rijkdom en veelzijdigheid van de dans onderstrepen. Het volledige programma vind je hier: www.holland-dance.com/festivalprogramma-holland-dance-festival-2020/
Foto: Sjoerd Derine - Dance/Theater Photographer
...

View on Facebook

Theater, dans & cabaret voor iedereen van 2 tot 112 jaar. En...helemaal gratis, in het kader van het Nationaal Theaterweekend. Je beleeft het op zondag 26 januari tijdens het Gratis Familiefestival Sittard in Schouwburg De Domijnen!
In verschillende zalen en ruimtes kun je korte voorstellingen zien, meedoen aan workshops van o.a. SALLY, lekker luisteren naar meestervoorlezer én kinderboekenschrijver Jacques Vriens of een achter-de-schermen kijkje nemen in de keuken van de nieuwe voorstelling van Het Laagland.
Kijk voor het volledige programma op www.familiefestivalsittard.nl
...

View on Facebook

Over 3 weken gaat de tour van WOEST(4+) van start! Woest is een voorstelling over onstuimige woedeaanvallen. “Voor elke leeftijd herkenbaar én daarbij vaak ook nog ongemeen grappig.” ★★★★☆ Theaterkrant
Zo. 2 feb. Theater De Blauwe Kei Schijndel | tickets: bit.ly/2tfHlsy
Wo. 5 feb. ECI Cultuurfabriek Roermond | tickets: bit.ly/35Oa2Ky
Zo. 9 feb Theater de Veste Delft | tickets: bit.ly/2QMTC0y
Zo. 16 feb. Het Klooster Woerden | tickets: bit.ly/2FJiPTl
Zo. 15 mrt. CC Beringen (BE) | tickets: bit.ly/2uHeCNL
...

View on Facebook

Twitter

Dansers met én zonder beperking vinden elkaar in vier bijzondere duetten, die samen een prachtige en diverse dansavond garanderen tijdens @HollandDance 2020. SALLY mocht een van deze duetten creëren, te zien op do. 6 en za. 8 februari in @Korzotheater. 📷: Sjoerd Derine

Wat een dynamisch begin van 2020 voor onze vereniging. We verwelkomen weer twee nieuwe leden @SALLYmaastricht en @OPERA2DAY . Gezamenlijk maken we het verschil!

De tour van WOEST(4+) gaat bijna van start!
“Voor elke leeftijd herkenbaar én daarbij vaak ook nog ongemeen grappig.” ★★★★☆ @theaterkrant
Zo. 2 feb. @blauwekei Schijndel
Wo. 5 feb. @ECIRoermond
Zo. 9 feb @theaterdeveste Delft
Zo. 16 feb. @KloosterWoerden

Load More...