SALLY VIERT (NOG ÉÉN KEER) FEEST!

De afgelopen tijd hebben we bij SALLY al heel wat feestjes mogen vieren. We kunnen eindelijk weer dansen samen met ons jonge publiek! Zo hebben we samen met jullie het Vreemde Eendjesspel gespeeld tijdens het Limburg Festival op 13 augustus in Roermond, waren we live in het theater én op de televisie te zien tijdens Same oét, Same thoés op 23 augustus in Venlo, hebben we (in de regen!) gedanst tijdens het Open Air Film Festival bij Lumière Maastricht op 27 augustus, waren we twéé dagen te vinden op de catwalk tijdens het CTWLK Fasionevent in Maastricht op 29 en 30 augustus, hebben jullie online én in onze studio de Danslab repetities kunnen bijwonen op 4 en 11 september en waren jullie van harte welkom om een ‘kijkje in de keuken’ te komen nemen tijdens onze Openhuizendag in onze studio op 5 september.

Nu rest ons nog één feestje voordat we weer met onze Vreemde Eend tour de theaters in gaan. We staan a.s. zondag 20 september namelijk op het podium van Cultureel Lint in Weert. Hier gaan we samen met jullie allemaal vieren dat het culturele seizoen weer gaat beginnen! Ga jij nog een keer samen met ons helemaal los? Gaaf! Vergeet niet om je plaatsje te reserveren in het Munttheater via: https://cultureellint.nl/.

Heb jij één van onze borden al langs de weg kunnen spotten? Deze week zijn onze SALLY VIERT FEEST borden te vinden in Weert. Zie jij een van onze borden? Maak er dan een supersonische dansfoto mee en deel hem via onze socials en wie weer ontvang jij dan een leuke prijs!

Uiteraard blijven we bij SALLY na dit weekend gewoon door dansen. Ben je benieuwd waar we allemaal gaan dansen? Neem dan snel een kijkje in de agenda!