SALLY VIERT FEEST!

Maandenlang zijn we bij SALLY thuis gebleven, de zomer zag er heel somber uit, heel Nederland bleef thuis en wij misten ons publiek vreselijk. Maar…nu we weer buiten mogen zijn en met elkaar weer kunnen genieten van cultuur, schreeuwen wij het van de daken: WE MOGEN WEER!

We gaan weer dansen en ons jonge publiek (jij dus!) eindelijk weer ontmoeten!  Dankzij de BIS-erkenning (chique woord dat betekent dat de Ministers in Den-haag investeren in SALLY) kunnen we aan de slag om de jeugddans in Limburg te laten groeien en te verankeren voor de toekomst. We kunnen eindelijk weer samen met ons jonge publiek dansen en daarom viert SALLY Dansgezelschap Maastricht feest!

Deze zomer vieren we op verschillende plekken in Limburg feest met jullie. Zo zijn we te zien op een prachtige line-up van festivals en evenementen in heel Limburg; en daar zijn  we trots op! Check onze ‘SALLY viert feest!’ – speellijst:

Kom jij tijdens één van deze feestjes met ons meedansen? Leuk!

Zie jij een van onze borden langs de weg? Maak er een supersonische dansfoto mee, deel hem via onze socials en ontvang een leuke prijs.

Natuurlijk volgen we als we samen feest vieren de richtlijnen van het RIVM ten aanzien van Corona!
Houd onze website en sociale media in de gaten voor nog meer informatie of stuur een mailtje naar info@sallydm.nl.