DE SALLY SESSIES

SALLY Dansgezelschap Maastricht (huisgezelschap van Theater aan het Vrijthof) nodigt je uit voor een nieuw theaterconcept in de Bovenzaal van Theater a/h Vrijthof. In De SALLY Sessies wordt steeds nieuw werk gedeeld. Dat kan een voorstelling die compleet af is zijn maar ook een work in progress. Daarna gaan we het gesprek aan. SALLY is benieuwd naar wat toeschouwers ervan vinden en nieuwsgierig naar wat ons publiek beweegt. Dát willen we tijdens De SALLY Sessies op zolder in Theater a/h Vrijthof ontdekken. Samen met jou!

Deze tweede SALLY sessie staat in het teken van “making off”. We geven je een kijkje achter de schermen van het maakproces en laten zien hoe een productie tot stand komt. Een open repetitie waar jij in participeert. Er worden dansfragmenten vertoont, we gaan het gesprek met jou aan, en laten je ervaren wat dansen met jou doet.

GOD is a DJ brengt de ultieme beleving van de club naar het theater in een unieke samensmelting van dans, beats, lichtkunst, visuals en spoken word. Ervaar de sfeer en het saamhorigheidsgevoel van de dansvloer. Hier mag en kan iedereen zijn wie die wil zijn. Labels en hokjes gaan in rook op. Deze voorstelling beleef je met hart en ziel. 

Bovenzaal Theater a/h Vrijthof
Vrijdag 20 januari
20.30 – 21.30 uur
Gratis toegankelijk, reserveren verplicht.

Alvast “in the groove” komen? Kijk dan vast de trailer!