SALLY met een gouden randje!

SALLY danst voor de Koning!

Tijdens Koningsdag 2022 verrast SALLY de Koninklijke familie met verschillende optredens!

Op 27 april bezoekt de Koninklijke familie Maastricht! Ze lopen een route door de stad, die om 11:00 uur start op de Sint Servaasbrug en rond 13.00 uur eindigt op het Vrijthof. Op de Bredestraat ontmoet de familie SALLY (het groene kruisje op de plattegrond). Op het stukje route getiteld ‘het culturele leven’ verzorgt SALLY een optreden dat ook live te zien is tijdens de Koningsdag uitzending op NPO1!

Choreografie | Stefan Ernst
Onze artistiek leider Stefan Ernst heeft een speciale choreografie gemaakt voor Koningsdag. De choreografie toont de levendige spirit van Maastricht. En tegelijkertijd zowel de onderlinge verbondenheid als ook de individualiteit van de inwoners van de stad.

Koningsdagconcert NPO1!
Om Koningsdag helemaal af te maken treedt SALLY ook op tijdens het Koningsdagconcert dat op 27 april te zien is op NPO1 om 20:25 uur. Samen met o.a. Opera Zuid en philharmonie zuidnederland maakt SALLY deel uit van het muzikaal programma in Theater aan het Vrijthof in Maastricht. Samen met violiste Christina van philharmonie zuidnederland tonen de dansers van SALLY een bewerking van HeartBeat! Bekijk de aflevering hier!