Nieuwe coronamaatregelen

Wat betekent dit voor SALLY?

Voor ons jonge publiek
De Minister president (de baas van Nederland) heeft weer nieuwe regels gemaakt. Helaas mogen we vanaf nu nog maar met 30  kinderen  dansen tijdens onze voorstellingen. Samen met de mensen van de theaters zijn we nu aan het kijken wanneer we jullie weer kunnen zien. Dit duurt eventjes, maar ondertussen zijn we ook heel veel andere leuke dingen aan het maken voor jullie. Als we op dit moment niet samen in het theater kunnen dansen, maar wel via je ipad, tablet of telefoon met ons kan dansen… Doe je dan mee? Dat is leuk! Zorg dat je ons in de gaten blijft houden, via de website of social media pagina’s en hopelijk tot snel! Liefs SALLY.

Voor ons volwassen publiek en onze partners
Er zijn  weer nieuwe en strengere maatregelen aangekondigd omtrent het coronavirus. Helaas betekent dat, dat we nog maar maximaal 30 kinderen, jongeren en volwassenen mogen ontvangen in het theater tijdens onze voorstellingen. We  zijn druk in overleg met alle theaters wat dit voor gevolgen heeft voor onze voorstellingen. Daarnaast werken we hard aan ons digitale aanbod. Houd de berichtgeving van het betreffende theater en onze website in de gaten voor meer informatie over de geplande voorstellingen.

Mocht je nu een ticket geboekt hebben en je afvragen of en welke gevolgen dit voor jou heeft? Dan raden we je aan om contact op te nemen met het betreffende theater. Uiteraard zullen we jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen via onze website, nieuwsbrief en social media kanalen.

SALLY Dansgezelschap Maastricht neemt de gezondheid en veiligheid van bezoekers en medewerkers serieus en volgt daarom de richtlijnen van het RIVM en de overheid met betrekking tot het Coronavirus.

Vragen
Heb je vragen, stuur dan een e-mail naar kantoor@sallydm.nl

Wat kun je doen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen?

De belangrijkste maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn heel simpel:
• Was je handen regelmatig.
• Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
• Gebruik papieren zakdoekjes.
• Blijf thuis bij klachten.

Zie de website van het RIVM voor meer informatie over het coronavirus.