Open repetities Danslab

Op vrijdag 14 augustus, 4 september en 11 september zullen de open repetities van het Danslab weer plaatsvinden. Deze keer kun je de Danslabs van Thirza Putri Riphagen en Laura Daelemans bijwonen. Lijkt het jou tof om één (of alle drie) de repetities bij te wonen? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar info@sallydm.nl met in het onderwerp ‘Open repetitie Danslab’.

~ Wees er op tijd bij, want door de 1,5 meter afstand kunnen we helaas minder mensen een plaatsje geven in onze dansstudio. ~

Danslab is een initiatief van SALLY Dansgezelschap Maastricht in samenwerking met VIA ZUID Talentontwikkeling podiumkunsten Limburg. Meer informatie over het Danslab en de makers vind je op www.sallydm.nl/danslab.

Deze zomer viert SALLY feest en zijn we o.a. te zien op het Limburg Festival in Roermond (13 aug), Same oét, same thoés in Venlo (23 aug), Open huizen weekend in Maastricht (5/6 sept), Cultureel Lint in Weert (20 sept) en nog veel meer! Houd onze website en socials in de gaten voor meer informatie.