NU 2018-05-31T11:03:05+00:00

Instagram

Facebook

In de nieuwste editie van Dans Magazine vind je een interview met Sophie over educatie bij SALLY ❤️ ...

View on Facebook

4 days ago

SALLY Dansgezelschap Maastricht

Q&A met een groot deel van ons publiek in Parkstad Limburg Theaters gelijk na afloop van onze laatste voorstelling van Skyline in 2018 met Amy, Lea, Luis, Pedro, Patrizio, Axelle én Stefan! ...

View on Facebook

4 days ago

SALLY Dansgezelschap Maastricht

VANAVOND dansen we de allerlaatste SKYLINE voorstelling in Heerlen! 19u30 Parkstad Limburg Theaters tickets www.plt.nl

WIST JE DAT.. de schilderingen op het decor van Skyline gemaakt zijn door kunstenaar Collin van der Sluijs? Collin zijn werk is te zien in magazines, boeken én wereldwijd in galerijen en op muren in o.a. Chicago, New York, Kopenhagen, Parijs, Berlijn en Heerlen!
...

View on Facebook

Twitter

In de nieuwste editie van @AllesOverDans vind je een interview met Sophie over educatie bij SALLY❤️ #DansMagazine #dans #educatie #onderwijs #sally

Vanavond dansen we de laatste SKYLINE @PLTheaters! Wist je dat.. de schilderingen op het decor gemaakt zijn door kunstenaar Collin van der Sluijs? Collin's werk is te zien in magazines, boeken én wereldwijd in galerijen en op muren in o.a. Chicago, New York, Berlijn en Heerlen!

2

Spannend moment:premiere van Remote met choreografie van @AudreyApers ism @SALLYmaastricht, ensemble88, centre henri pousseur, @RWTH Aachen en gesteund door @ViaZuid !

Load More...